‘Samen op weg naar een
veerkrachtige toekomst.’

‘Life is not about how fast you run or how
high you climb but how well you bounce.’

‘Vivian Komori’

Wat doet Dennis

“Als je blijft doen wat je altijd deed,
krijg je wat je altijd kreeg.”

– Albert Einstein

Om de snelle veranderingen van de hedendaagse maatschappij vol zelfvertrouwen tegemoet te treden, moet er in jou en/of de organisatie iets onveranderlijks zitten. Een sterke veerkrachtige basis waardoor je die veranderingen op kunt vangen zonder daarbij je eigen identiteit te verliezen. Organisaties en personen die veerkracht ontwikkelen zijn energieker, creatiever en uiteindelijk productiever.

De workshops en lezingen van Panoramiks richten zich op het thema “persoonlijk leiderschap” en zijn ontwikkeld rond de principes van het creëren van veerkracht. Ze zijn interactief, dynamisch en zitten bomvol met “SERIOUS FUN”.

Door verhalen, anekdotes, oefeningen, film, muziek en ruimte om persoonlijke inzichten te delen en te toetsen zijn de bijeenkomsten plezierig, energiek met veel diepgang en uiterst effectief. De lezingen en workshops zijn een blending van verschillende theorieën om tegen persoonlijk leiderschap en ontwikkeling aan te kijken. Daarnaast gebruikt Dennis zijn expertise als manager en leerkracht om jou en de organisatie een spiegel voor te houden waar je wel in moet kijken. De vraag daarbij is: wat zie je en wat doe je!

Ervaar de magie van samen op weg naar nog meer plezier, passie en energie zowel persoonlijk als professioneel.

De reis en jouw inbreng zijn belangrijk en zeer de moeite waard.