‘Samen op weg naar een
veerkrachtige toekomst.’

‘Life is not about how fast you run or how
high you climb but how well you bounce.’

‘Vivian Komori’

Referenties

Congres SMD (Service Manager Dag)
Reacties van het publiek.

 

De Beste van de dag!

Boeiend verhaal en goede spreker

Uitstekende spreker. Interessant onderwerp

Heel erg goede presentatie, spreekt aan.

In 1 woord super!

Verfrissend en origineel gebracht

Strak verhaal, losse presentatie met humor, inspirerend

Zeer leuk en aanstekelijk verhaal. Simpel en inspirerend

Geweldige gepresenteerd! Mede door werkveld van Dennis. Andere kijk op de 7 habits!

Geweldig gepresenteerd maar ook voor gezorgd dat iedereen weer even met de voeten op de grond gezet werd zeer inspirerend. Dit zijn de onderwerpen en sprekers welke je nodig hebt.

Mooi verhaal. Zeer bevlogen gebracht!

Fantastische presentatie!

Leuk wat anders humorvol toe te passen thuis en op het werk

Zeer inspirerend verhaal. Zal nog wel eens teruggrijpen op de ‘7 parels’

Spreekt heel leuk en begrijpelijk. Wanneer zijn wij eigenlijk gestopt om kind te zijn? toch ook nooit? Prachtig om even terug te gaan naar de basis. Zowel privé als zakelijk toe te passen, wat ook belangrijk is om een goede service manager te kunnen zijn.

Enthousiaste spreker die duidelijk zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Toppertje!

Zeer back to basic, goed verhaal en zeer goed gepresenteerd.

Dit is een verhaal dat als plenaire sessie kan.

Zeer leuk gebracht, voor alle situaties zeer bruikbaar en fris om iemand te laten spreken, niet uit het vak gebied!

Verhelderend, origineel en een perfect voorbeeld van verrijking van het vakgebied door buiten de standaard paden te kijken en daar van te leren.

Service Management belicht vanuit een andere hoek zorgt altijd voor nieuwe ideeën.
Een goede spreker.

Dennis heeft diverse lezingen gegeven op de service manager dag. Elke lezing was inspirerend. De vergelijkingen die hij maakt vanuit zijn kennis als docent en expert in persoonlijk leiderschap zijn een op een toepasbaar in het bedrijfsleven. Een aanrader voor een ieder om te volgen.

Jeroen Bekaert – Bekaert-Consultancy en organisator “Service Manager Dag”

Zelden ben ik in mijn tijd als Covey mastertrainer en directeur van Bright Future zo’n opvallend talent als Dennis tegengekomen.

Een (bijna) leerkracht van het jaar die na de training die hij bij mij heeft gevolgd ook nog eens vader, trainer en een inspirerende persoonlijkheid werd. Is het onderwijsniveau inmiddels overstegen.

Plezier, humor en inzicht zijn dat wat hij elke keer weer weet te brengen.

Ik heb een 10-tal jaren samengewerkt met Dennis en hem met veel succes in mogen zetten bij lezingen en teamtrainingen voor ROC’s en Hogescholen.

Ik was altijd bijzonder onder de indruk van de manier waarop Dennis impact wist te maken op zijn publiek. Dennis zijn manier van werken en trainen blijkt gebaseerd te zijn op een uniek natuurtalent.

Elke groep mag zichzelf dan ook gelukkig prijzen met Dennis in of voor de groep.

Ab Visser – Strengthsfinder strategist.

Als voorzitter van de Ronde Tafel in Barneveld heb ik Dennis Riksen van Panoramiks uitgenodigd om te spreken over de persoonlijke missie van een persoon en hoe dichtbij of misschien wel hoe veraf je nu bent van deze missie. Om hier achter te komen gebruikte hij diverse sprekende voorbeelden en situaties welke hij o.a. als leraar van een basisschool dagelijks tegenkomt. Het is bijzonder hoe dicht een ieder, door de bril van een kind, bij zichzelf kwam en heel helder kreeg waar hij op dat moment stond en waar hij eigenlijk had willen staan of wat hij eigenlijk echt belangrijk vindt. Dit alles gebeurt op een integere wijze waarbij respect is voor ieders opvatting en een ieder zich veilig voelt om zich binnen een groep bloot te stellen. Het heeft de groep nog dichter bij elkaar gebracht en de onderlinge band versterkt. Ik kan Dennis bij ieder persoon, team of bedrijf aanbevelen om gezamenlijk iedere persoonlijke, team en/of bedrijf doelstellingen helder te krijgen en/of aan te scherpen.

Maarten Stoffels – Algemeen directeur Sleeptrade en voorzitter de Ronde Tafel Barneveld

Wanneer je er van uitgaat dat je eigen houding bepalend is voor het eindresultaat ben je met Dennis aan het juiste adres: open, leergierig, nieuwsgierig en verwonderd, Dennis volgt zichzelf in zijn proces zonder blikken of blozen. Wanneer er stevige blokkades of hobbels te nemen zijn schrikt hij niet terug, ook deze hindernissen gaat hij eerlijk aan. Met een spiegel in de ene hand, en een lamp in de andere zoekt hij zijn eigen weg met als kompas een open hart.

Marieke Zwinkels – schrijft, traint en coacht op het gebied van selfempowerment en levenslust

Voor ons netwerk ‘Jong Management – Amersfoort’ hebben we Dennis gevraagd voor een workshop over Leiderschap. Met zijn programma ‘Tikkie, jij bent hem’ heeft hij ons op een inspirerende wijze inzicht gegeven in ons eigen handelen en hoe je het beste uit jezelf haalt.
Met leuke voorbeelden, anekdotes en oefeningen die Dennis vanuit het basisonderwijs meeneemt geeft hij praktische handvatten die ook voor het bedrijfsleven gelden. Dennis is een bevlogen, enthousiaste en inspirerende facilitator die op een leuke wijze de link weet te leggen tussen zijn praktische ervaring in het basisonderwijs en het bedrijfsleven.   
 
Ik kan Dennis aanbevelen bij iedere onderneming die vanuit het eigen bewustzijn en vanuit een andere kijk doelstellingen helder wil krijgen.

Xander Coemans – Consultant bij AUREN en lid van Jong Management Amersfoort